facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

Termeni de utilizare

Datorită permanentelor inovații tehnologice și schimbărilor legislative, prezentul document trebuie schimbat sau revizuit periodic. De aceea, solicităm utilizatorilor să verifice acești ”Termeni de utilizare” de fiecare dată când vizitează website-ul nostru pentru a fi la curent cu toate modificările apărute.

Introducere

Acest site este proprietatea Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Düsseldorf, Germania. Informaţia disponibilă pe acest website cu privire la Henkel AG & Co. KgaA denumită în continuare Henkel, despre companiile afiliate Henkel şi terţi vă sunt prezentate cu corectitudine și atenție. Totuși, nu suntem în poziția de a garanta pentru corectitudinea și integralitatea informației. Henkel nu își asumă nicio responsabilitate pentru vreo greșeală din conţinutul acestui site.

Afirmațiile făcute pe acest site au fost făcute în concordanţă cu cele mai bune cunoştinţe şi convingeri ale noastre. Cu toate acestea, rezultatele obținute de Henkel pot diferi în mare măsură de declaraţiile iniţiale, deoarece depind de un grup de factori de natură competiţională şi macroeconomică care nu sunt, în unele cazuri, sub controlului Henkel.

Fără a aduce atingere niciunei  obligații legale de a modifica acest conținut, Henkel nu intenționează să actualizeze constant toate afirmațiile publixate pe acest website. Accesând acest website, acceptaţi fără nicio restricţie sau rezervă următorii Termeni Generali de Utilizare a Website-ului pe care îi puteţi vizualiza sau tipări.

Termeni generali de utilizare a website-ului

1. Legea dreptului de autor

Paginile website-ului nostru (conținut, structură) sunt protejate de Legea dreptului de autor. Astfel, orice reproducere, adaptare traducere, stocare sau procesare în alte spații media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice, se bucură de protecție. Orice utilizare completă sau parțială necesită acordarea în prealabil a acordului scris din partea Henkel. Orice reproducere a informațiilor, în special utilizarea textului integral sau parțial sau a imaginilor (cu excepția imaginilor dedicate de Henkel pentru presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Henkel. Drepturile de diseminare și reproducere sunt deținute de Henkel.

2. Mărci înregistrate

Logo-ul oval Henkel, sloganul "Excellence is our passion" şi toate denumirile produselor şi/sau reprezentările grafice ale produselor conținute de website sunt mărci înregistrate ale Henkel AG & Co. KgaA, ale subsidiarelor sale, afliatilor  si persoanelor autorizate. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise şi constituie încălcări ale legii mărcilor, a legii dreptului de autor şi a altor legi ale proprietăţii intelectuale şi ale concurenţiei neloiale.

3. Menţiuni cu privire la wesiteurile terţelor părţi

a. Paginile acestui website conţin linkuri ("hyperlinkuri") către alte websiteuri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei Henkel. Henkel permite doar accesul către aceste siteuri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiteurile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Afirmațiile de pe siteurile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.

b. În ceea ce privește website-urile la care se ajunge prin redirecționare din website-ul nostru, administratorii acestor website-uri sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, precum și de produsele puse în vânzare sau de gestionarea comenzilor de orice tip.

c. Henkel nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

d. În cazul unei comenzi sau al oricărei alte declaraţii legale cu privire la vreo tranzacţie, contractul se încheie între utilizator şi administratorul websiteului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între Henkel şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websiteul către care se face redirecţionarea.

e. Acest disclaimer este valabil pentru toate link-urile incluse în henkel.com și pentru orice conținut al websiteurilor către care utilizatorii sunt redirecționați prin aceste link-uri.

3. Mentiuni generale cu privire la responsabilitate

Orice responsabilitate Henkel pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – indiferent de cauzele legale, inclusiv ofensele - este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În măsura in care responsabilitatea  Henkel poate fi angajata ca urmare a incalcarii obligatiilor contractuale, suma totala a despagubirilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Henkel în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. De asemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

Henkel depune mari eforturi să nu permită intruziunea viruşilor pe website, însă Henkel nu poate garanta pentru absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: folosind scanarea antivirus) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

Henkel nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Henkel, independente de responsabilităţile sale, nici de disponibilitatea acestora.

5. Prevederile şi declaraţiile de intenţie

Prevederile şi declaraţiile de pe acest site Internet au fost date  în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obţinute de Henkel pot să difere considerabil faţă de aceste prevederi şi declaraţii deoarece depind de o serie de factori de natură macroeconomică şi competitivă, care nu se află în unele cazuri, sub controlul Henkel. Fără a aduce prejudicii obligaţiilor legale prin amendarea prevederilor şi declaraţiilor, Henkel nu urmăreşte să actualizeze toate prevederile şi declaraţiile conţinute de acest website.

6. Produsele Henkel

Produsele și brandurile prezente pe acest website sunt exemple de produse ale companiei Henkel din întreaga lume. Henkel nu garantează că un produs/brand prezent pe website este disponibil şi în ţara ta.

7. Diverse

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află sub egida legii Republicii Federale Germania fără legătură cu Convenţia Contractelor pentru Vânzarea de Bunuri Internaţionale, acesti Termeni de Utilizare excluzand aplicarea Conventiei. În această privinţă, conform cu legea aplicată, locul de judecată pentru toate neînţelegerile legate de acest website se găseşte în Düsseldorf, Germania. În cazul în care oricare din acesti Termeni si Conditii ar fi sau ar deveni inaplicabili, ceilalti Termeni si Conditii vor ramane in vigoare.