facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

Tăcerea înșelătoare. De Mila Waters

Atenție, părinți tineri.
Iată un jalon pe drumul înapoi spre o viață fără pată.

Dacă încă mai crezi că un copil care plânge zgomotos este un lucru cu adevărat alarmant în camera copiilor, ia aminte la ce îți spun: Nu este.
Părinții experimentați pot confirma, din contră: liniștea alarmează.
Cât timp îți poți auzi copilul cântând, vorbind, gângurind sau chiar plângând, totul va fi în mare regulă. Dar imediat ce se face liniște, mai bine te-ai grăbi. Atunci este momentul când puștii nu doresc să vă atragă atenția. Da, tăcerea este un alt șiretlic de-al lor și înseamnă haos absolut. Am văzut ceea ce numim „Dezastru: Faza 1” de mai multe ori:
Când ea s-a vopsit peste tot. Sau când a descoperit că miezul fluid al ciocolatei fondante poate fi un machiaj potrivit.
Dar cercetările mele globale au demonstrat, se ajunge ușor la „Faza 2” sau chiar apare „Faza 3” (cf. imaginii 1 - 3).

Deci soțul meu a inventat telefonul invers al copilului. Un telefon de copii care doar te alertează când copilul tău conspiră în tăcere. Sperăm să avem un prototip gata pentru producția de masă în curând.

SFAT:
Între timp, poate dorești să îmi urmezi sfatul privind modul de a găsi antidoturile potrivite aici. Și amintește-ți întotdeauna: Dacă nu îți poți controla copiii, încearcă să preiei controlul asupra petelor.