facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

Strategii mici - efect mare. De Prof. Peterson

Institutul de Neuro - cercetări pentru copii pe care îl conduc a arătat că cei mici utilizează cu adevărat strategii subtile pentru a păta. Poate că unii dintre ei nici nu par susținători ai petelor. Dar fii sigură că li se întâmplă tuturor pentru același motiv dificil.

Privarea de somn.

Probabil că cea mai obișnuită strategie a conspirației este următoarea:
Toți bebelușii și copiii mici implicați în conspirație adorm întotdeauna mai greu.
Și, dacă fac asta, se odihnesc urcați pe tine. Buricul tău devine o pernă și te trezești cu piciorul lui direct în față. Nu sunt puțin părinții care să nu știe asta.
Poate că nu vezi legătura directă cu petele?
Ei ne țin ocupați toată noaptea pentru a fi obosiți întreaga zi.
Încearcă să menții nava pe linia de plutire cu numai 3 ore de somn pe noapte. Găsește puterea de a schimba hainele de trei ori după o noapte cu un pici care s-a agitat și s-a foit în patul tău. Pur și simplu nu merge așa.

Boli

Puștii sunt mereu bolnavi. Mereu.
Și știi ce? Nu le pasă.
Dar ție îți pasă. Ei pot face febră noaptea, dar vor fi ok a doua zi. Acest lucru nu li se aplică și adulților. Mai întâi, te infectează cu această mică și nesuferită bacterie gripală, pe care o cresc special în toate grădinițele sau locurile de joacă și în toate grupurile de copii mici. Pe urmă nu te vei mai face bine între începutul lui octombrie și sfârșitul lui martie. Acest lucru le oferă o cale sigură pentru a păta orice. Dacă ai supraviețuit iernii, ei aduc gastroenterită, păduchi, le curge sânge din nas

Jucăriile

Am găsit un termen absolut în viața copiilor: Nu curăță niciodată.
Nu contează cât de mari sunt.
Și nu este nici lene, nici ignoranță. Este o strategie subtilă pentru privarea de somn.
Te crezi isteață că știi „Legendarul truc cu cărămizi”. Dar nu este nici măcar jumătate din repertoriu și putem dovedi. Iată tot ce am descoperit până acum

„Legendarul truc cu cărămizi”

Ei lasă o cărămidă mică de plastic chiar în fața patului astfel încât să TREBUIASCĂ să te împiedici de ea noaptea. Pe jumătate orbită de durere și de furie, nu vei mai putea dormi restul nopții (=> cf. privarea de somn)

„Pantofii cu surprize”:

Pantofi plini ochi cu nisip și noroi de la locul de joacă de care te-ai împiedicat în timpul nopții. Foarte rău. Pentru că miroase îngrozitor sub picioarele tale goale și împrăștie mirosul în tot apartamentul.

„Scuterul electric”:

Un skateboard care așteaptă noaptea în mijlocul unui hol întunecat și te face să aterizezi brutal direct în fund. (=> cf privarea de somn)

„Capcana ursului”

Un premergător trântit peste păpuși se poate transforma noaptea într-o capcană. După ce piciorul tău se prinde în mâner, te veți juli imediat fluierul piciorului în cărucior, te vei împiedica și fie vei cădea direct, fie vei păși direct pe scuterul electric aflat în apropiere ... (=> cf scuterul electric).

„Sistemul de alarmă de neoprit.”

O invenție perfidă pe care o poți găsi în cele mai bune magazine Dollar Store.
Pe scurt, este o jucărie cu baterii. Dar: nu o poți opri. Se poate doar prin scoaterea bateriei. Din păcate, nicio casă din restul lumii nu are setul de șurubelnițe potrivit pentru aceste șuruburi „exclusiviste”. Și dacă ai unul, nu este suficient de mic. Deci merge continuu. După o oră de povești de adormit, cântat. sărutări de noapte bună, o ultimă gură de apă, un alt sărut și chiar ultima gură de apă, puștiul tău adoarme în sfârșit. Ghici pe ce obiect calci, când te furișezi să ieși din cameră?

Există multă planificare în conspirații. Și până una alta există un singur leac. Găsește ajutor aici.