facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

Lucruri de ajutor

Treziți-vă, prieteni. Situația este gravă, dar nu fără speranță. Profesorul Peterson și cu mine am descoperit câteva moduri foarte bune de a ține sub observație conspirația.

Dacă familia ta este afectată de conspirație, timpul devine una dintre cele mai mari probleme ale tale. Numai spălatul ocupă o mulțime de timp. Conform calculelor profesorului Peterson, o mașină de spălat a unei case afectate de conspirație funcționează 3,2 luni pe an non stop. Deci trebuie să începeți să fiți foarte eficienți.
Iată cum:

Folosește un detergent convenabil. De exemplu capsulele Persil Power Mix. Astfel nu te mai gândești la timpul pierdut, ci la rezultatele absolut perfecte. Lichidul pentru îndepărtarea petelor și pudra pentru strălucire asigură ca petele create de copii să nu aibă nicio șansă și economisiți timp, deoarece merg direct în cuva mașinii de spălat cum ai pocni din degete. Și nu mai este nevoie de pre sau de post tratare. Important: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Folosește un detergent convenabil. De exemplu capsulele Persil Duo-Caps. Astfel nu te mai gândești la timpul pierdut, ci la rezultatele absolut perfecte. Lichidul pentru îndepărtarea petelor și pudra pentru strălucire asigură ca petele create de copii să nu aibă nicio șansă și economisiți timp, deoarece merg direct în cuva mașinii de spălat cum ai pocni din degete. Și nu mai este nevoie de pre sau de post tratare. Important: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă doriți să salvați timp, cereți bunicii să îngrijească copiii sau să stea peste noapte cu ei.
Da, știm ... bunicii ruinează într-o clipă micile rezultate ale educației tale cu ciocolată și cu bezele. Dar este crucial pentru progresul tău să iei o pauză de la rezultatele conspirației din când în când.

Trebuie să fii un pic mai atentă, dacă ești lovită de unul sau de mai mulți copii conspiratori. Trebuie să tratezi diferit hainele pătate. Și trebuie să îți pese mai mult de nervii tăi. Deci poate vrei să delegi o parte din muncă unor experți din când în când...

Iată doi dintre ei:

Două lucruri: Copiii sunt insensibili la pete, dar sunt sensibili când vine vorba despre înlăturarea acestora. Ei au o piele foarte sensibilă. Poate fi un alt truc să știi să pătezi eficient, dar este cu siguranță altceva să ai respect pentru aceasta.
Deci iată o forță delicată care înlătură eficient chiar și petele rezistente și are grijă de pielea sensibilă a bebelușilor în același timp: Persil Sensitive

Lasă-l pe tata să aibă grijă de copii. Și o va face. Bărbații sunt perfecți pentru cei mici. Și: Ei nu se tem deloc că se vor păta. Deci cât timp el are grijă de copii (și chiar și de spălat), poți avea grijă de tine. Bucură-te de o baie sau de o plimbare în parc sau de o cafea cu prietenii. Vei vedea: Deja merită din plin.

Persil Gel - Regular

Pentru a organiza și pentru a reuși în conspirație, copiii au calculat tot la rece.
Dar și noi avem o armă care, utilizată la rece, poate opri conspirația.
Persil Gel are o formulă activă unică, ideală pentru spălarea la rece care asigură o curățare strălucitoare chiar și la temperaturi scăzute. Ideal pentru consumul redus de energie, protejează mediul și îi oprește pe acești mici hoțomani.

Și o jucărie de pluș poate face toate acestea. Avem un ursuleț numit Robius. Din păcate, Robius este rareori disponibil atunci când avem nevoie de el. Sub pat, în mașină, acasă la bunica, pierdut în supermarket ... Petrec zile întregi căutându-l. Dar de cele câteva ori când l-am avut în mână, a făcut treabă bună. A luat în custodie multe pete care erau menite pentru noi.