facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

LOCURILE DE JOACĂ: NICI NU VĂ PUTEȚI IMAGINA CUM LE FOLOSESC BEBELUȘII.

Locuri de joacă minunate.
Chiar dacă totul se năruiește, poți oricând merge cu copiii la un loc de joacă.
Lasă-i să se joace liber și stai 5 minute în liniște pe bancă.
Bucură-te de o discuție cu alți adulți.

Încearcă să nu faci nimic.
Corect? Greșit.
Ceea ce pare a fi o oază citadină pentru familii este chiar mai mult decât o simplă joacă în nisip. Am aflat, de fapt este un teren de pregătire pentru membrii unei conspirații.

Map

Aici este locul unde bebelușii conspiră, unde își îmbunătățesc tehnicile, unde sunt distribuite rolurile. Este chiar locul unde ei recrutează membri noi.

Poți gândi: bebelușul tău face doar castele de nisip. Dar, de fapt, ei manevrează lopățica pentru a exersa mișcarea perfectă pentru a-ți păta hainele cu un cornet de înghețată.
Manevrarea unei forme echivalează cu manevrarea unui pahar cu lapte.
Cernerea nisipului antrenează pentru scuturarea farfuriilor și a castroanelor pline cu mâncare.
Te întrebi de ce nu se pot opri din aruncat cu nisip? Simulează aruncatul cu pâine.
Oricând stau împreună, ei vorbesc despre următoarele acțiuni. Și știi ce? După cum întâlnirile importante se țin la mese rotunde, întâlnirile decisive ale bebelușilor se țin la carusel. Ei împărtășesc experiențe privind pătarea și își oferă cunoștințe noi. Desigur, își antrenează abilitățile fizice pentru a se ascunde, a alerga și a se furișa.
Și de obicei, când doi mici inocenți se ridică și coboară din nou și din nou pe balansoar, de fapt ei verifică reacția părinților.

SFAT:
Asigură-te că ești conștientă de consecințe înainte de a-ți așeza micuțul alături de alți micuți într-un carusel mic. Pregătește-te, copilul tău probabil exersează cum să-ți distrugă bluza favorită. Și amintește-ți întotdeauna: Dacă nu îți poți controla copiii, încearcă să preiei controlul asupra petelor.