facebook pinterest twitter next
Baby conspiracy

BABY•CONSPIRACY

< Înapoi la Pagina de pornire

ALERTĂ! O TORNADĂ ȚI-A LOVIT GARDEROBA. De Mila Waters

Îți plăcea când erai mică.
Și mie îmi plăcea.
Desigur și puștiului meu îi place.
Să golească dulapurile.

În urmă cu un minut, camera copiilor era curată și uscată.
Ai scăpat-o din priviri numai o secundă și, când ți-ai întors ochii, totul era literalmente scos din dulap. Fiecare șosețică (întotdeauna măcar 25 de perechi desperecheate), toate salopetele, toate hainele de iarnă de la cele mai vechi, toate.
După ce te concentrezi timp de o oră la plierea acestor mici articole înapoi în dulap, auzi deodată un zgomot ciudat venit din spatele tău.
Te întorci și îl găsești pe hoțoman așezat pe un munte de haine scoase din dulapul tău. Jumătate dintre hainele tale îmbrăcate de copil care se bucură de o bucată de ciocolată.
Cealaltă jumătate a lucrurilor îngrămădite pe podea.
Am petrecut după amiezi nenumărate ploioase doar luptându-mă cu șifonierele golite.

Deci crezi că este un tărăboi întâmplător? Îți pot spune că nu este.
Dacă analizezi toate acestea din perspectiva unei conspirații, este o cercetare concretă pe teren despre cum să pătezi mai eficient. Puștii doresc să știe totul despre materialele textile.
Mătase, in, tricot plușat, viscoză, poliester, toate aceste materiale diferite trebuie pătate diferit. Și poți fi de acord că ei trebuie să știe din interior cum să le distrugă în mod corect. Vârsta materialului, croiala, locul perfect pentru pată - toate acestea contează pentru copii.

SFAT:
Daca nu îți place să te arunci într-o bătălie pe care stii ca nu o poți câștiga, de preferat ar fi să îți securizezi garderoba cu lăcățele sau poți alege soluția noastră cea mai eficientă pentru a combate rezultatele. Și ține minte: Chiar dacă nu poți controla copiii mici, acum poți ține sub control petele